• Siivouspalveluita

  Siivouspalveluita

  Asiakassuhteemme alkavat aina ilmaisella arviokäynnillä. Käynnillä kartoitetaan siivottavien tilojen laajuus ja siivoustarve, joiden perusteella räätälöidään asiakkaalle sopiva siivouspalvelu ja arvioidaan sen hinta. Tarjoamme palvelujamme Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Helsingissä, sekä koko pääkaupunkiseudulla.
 • Toimistosiivousta

  Toimistosiivousta

  Olemme tarjonnut siivouspalveluja -90 luvulta alkaen! Ota meihin yhteyttä, tulemme arvioimaan ja tekemään kilpailukykyisen tarjouksen yrityksellesi. Meillä siivoojat pysyvät samoina myös työkohteissamme. "Siivouspalvelut turvallisesti omilta ammattisiivoojilta"
 • Rappusiivous

  Rappusiivous

  Syynä pitkiin asiakassuhteisiin on ollut halu kuunnella myös asiakkaitamme. Kehittämämme palvelupaketti kiinteistöasiakkaille perustuu selkeisiin pelisääntöihin, siivouspalvelumme on myös tehokkuudeltaan ja hinnaltaan kilpailukykyistä.
 • Tekstiilien puhdistus

  Tekstiilien puhdistus

  On tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä kokolattiamaton puhtaudella on suuri merkitys ihmisten terveydelle. Allergisille ihmisille toimistossa missä on kokolattiamatto on haastavaa, huonosti hoidettu (siivottu, pesty) aiheuttaa varmasti allergisia oireita. Pahimmassa tapauksessa näistä aiheutuu sairauspoissaoloja.
 • Peruspesut, suursiivoukset

  Peruspesut, suursiivoukset

  Toteutamme tehokkaat peruspesut, meille on ehtinyt kertyä kokemusta siivousalan töistä lähes neljänkymmenen vuoden ajalta. Peruspesut sisältävät esimerkiksi porrassiivousta, toimistojen lattiapintojen puhdistusta (vahausta).
 • IV-kanavien puhdistus

  IV-kanavien puhdistus

  Puhdistamme ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella. Hyvälaatuinen sisäilma vaikuttaa vireystilaan, unen laatuun ja yleiseen asumisviihtyvyyteen, mistä johtuen ilmanvaihtokanavien puhdistus on jokaisen kiinteistön perushuoltoon ja ylläpitoon liittyvä työ.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Sisäilmaongelmien selvittäminen

Erilaiset sisäilmaan liittyvät puutteet ja viat ovat rakennuksissamme hyvin yleisiä. Useimmiten sisäilmaongelmat liittyvät puutteelliseen ilmanvaihtoon, rakennus- ja sisustusmateriaalien pöly- ja kemikaalipäästöihin, rakenteiden kosteus- ja homevaurioihin, epäpuhtauksia tuottaviin toimintoihin, epätyydyttäviin lämpöoloihin tai meluhaittoihin. Sisäilmaongelmien selvittäminen ja sisäilman laadun parantamiseen tähtäävien toimenpiteiden määrittäminen vaativat tietoa sisäilmaan vaikuttavista tekijöistä ja rakennusteknistä ammattitaitoa.

Ongelmana huono sisäilman laatu ja siihen liittyvät oireilut

Alustavaan arvioon ja kartoitukseen taustatietojen kerääminen on olennaista, sillä näiden tietojen, sekä paikalla tehtyjen havaintojen perusteella muodostetaan alustava kuva sisäilmaongelmasta ja laajuudesta.
Yleensä sisäilmaongelmien ja niihin liittyvistä ongelmien taustalta löytyy useita tekijöitä, joten alustavan arvioinnin tekijältä vaaditaan laaja-alaista näkemystä ja kokemusta.

Teemme teille helpoksi toimintamallin huononsisäilman puhdistamiseksi. Aloitamme alustavalla arviokäynnillä, sekä kartoittamisella teemme tämän luonnollisesti paikan päällä. Annamme samalla käynnillä merkittäviä toiminta ohjeita ilmanlaadun parantamiseksi. Teemme myös kattavasta suunnitelmasta tarjouksen. Ota yhteyttä tai sähköpostilla info(at)jokevakiinteistot.fi